VR-S04E06

https://archive.org/details/johanjongepier_gmail_06

vrs04e06a

In deze aflevering van Vrijheidradio relativeert Johan Jongepier met Henk het nieuws en schuift Jurjen Koopmans halverwege ook aan.
In het laatste deel van het programma is Hoc Voleurunt ook van de partij. Hij gaat het hebben over zijn artikel “de gouden gleuf” en over de MGTOW movement. Verder daagt hij de femininsten uit om met hem in debat te gaan.

Naar aanleiding van het bericht over een galeriehouder die vervolgt wordt door het OM wegens het aanbieden van “Mein Kampf” vragen we ons hardop af waarom boeken van Jan Terlouw wel mogen, want die zetten aan tot haat tegen Duitsers.
En moeten hipsters niet in kampen worden opgesloten? En welke politici zitten vandaag de dag de traditie van Hitler voort? En wat zijn de natuurlijke grenzen van vrijheid van meningsuiting?

Rand Paul stapt uit de race naar Mordor, hij was schijnbaar niet Frodo genoeg. Dit brengt Henk bij het ontstaan van de mormoonse kerk en de val van het West Romeinse rijk.En Johan vraagt zich af of Trump niet gewoon een Democratische trol is die onrust moet zaaien bij de Republikeinen.

Het bericht over dienstplicht voor vrouwen roept bij Henk herinneringen op aan de tijd dat hij opgeroepen werd. Dit roept de vraag op wat te doen als de Russen straks hier zijn?

Het bericht over het plastic jagende gezin dat een boete ontvangt wegens overtreden van de leerplichtwet roept bij ons herinneringen op aan de tijd dat wij moesten voldoen aan deze opkomstplicht om de schijn op te houden dat we er iets leerden en de vraag of het wel nuttig is wat je er leert.
Jurjen verteld over hoe het met het onderwijs in Bangladesh is geregeld en Henk haalt herinneringen op aan zijn tijd als stagiaire op een Vrije School.

Iedere zondagmiddag vanaf 17 uur is er weer een nieuwe aflevering van vrijheidradio op Revolution FM.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close